About

 


Virksomhetssøk og relaterte emner er noe vi brenner stort for. Vi har en genuin tro på at den beste informasjonsforvaltning er muligheten til raskt å kunne finne og videre ha rask tilgang til virksomhetens forretningskritiske informasjon. Videre tror vi på at den samme teknologien er grunnlaget til mange andre viktige løsninger for en virksomhet. Vi ønsker med bloggen å skape et nettsted for kunnskap og bred tankevirksomhet.

Bidragsytere er:

Lasse logo

Lasse Ruud, CEO IntelliSearch Software AS har arbeidet i den norske IT-industrien siden 1991. Han har lang erfaring som grunder og ledelse i konsulent og Software selskaper. De siste 7 årene har IntelliSearch vært hovedfokus. Han var med-gründer i selskaper som Win.HLP, Tarantell og Questpoint. Ruud har utdanning innen IT, Finance og markedsføring. Digitalisering og innovative teknologi implementeringer er viktige drivere.


 

Magne1Magne Eriksen, Salgs og markedsdirektør i IntelliSearch Software AS har 25 års erfaring fra ulike bransjer og fagområder. De siste 15 årene har Eriksen hatt ledende stillinger hos selskaper som Telenor Mobil, Accenture, Abeo og BearingPoint. Hans primære fokus har vært topplinjevekst og salg, strategiutvikling og -implementering, CRM og markedsledelse. Eriksen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole NHH.