Presse


CW artikkel juli 2017

Artikkel i Computerworld om IntelliSearch/ Norstat undersøkelse

Programvarefirma mener for mange applikasjoner gir kaos

Tre av fire nordmenn har opplevd å ikke gjenfinne informasjon de vet eksisterer på intranettet, i mailen eller i andre løsninger. For mange applikasjoner, og for dårlige søkeløsninger mener Intellisearch.


Innsyn CW

Artikkel om Innsynsløsning for kommunenorge

Ny løsning for enklere innsyn

Samarbeidskommunene i øvre Romerike har fått på plass en ny digital løsning som skal gi innbyggerne enklere innsyn i postlister og møtekalendere.


Innsynsvideo

Hør og se ordførerne snakke om innsyn

Video med Øru Ordførere

Øru ordførere blir intervjuet om IntelliSearch innsynsløsning.


intellisearch-canon_CW bilde

Artikkel om Canon samarbeid i Computerworld

Ett søk, ett resultat

Canon og Intellisearch har gått sammen for å forenkle søk og arbeid I dokumentbehandling. Målet er å få ett korrekt resultat, ikke mange muligheter.


Image - Reading Dagens Perspektiv

Artikkel om Intranett

Lederverktøy | ​Lykkes du med digital samhandling?

Mangel på gode internsøk, effektiv samhandling og skreddersydd innhold gjør at mange ledere opplever at dagens intranett ikke er godt nok.


Klipp fra IT-Kanalen

Intervju Svenske IT-Kanalen

Möte med Lasse Ruud, VD på IntelliSearch

Lasse Ruud startade sin bana i IT-branschen i början av 1990-talet. Han har varit verksam inom ett flertal konsultverksamheter, både som konsult och konsultchef.


CW-Kronikk

Kronikk Computerworld

«Vipps» så kan omdømmet snuble

Teknologi brukes til å løse nesten enhver utfordring her i verden. Sett all fokus det tar når et selskap blir avslørt med korrupsjons eller skattesaker, må teknologien også få en plass i norske virksomheters omdømmearbeid, og ikke bare i form av nye markedsrettede innovasjoner.


Aftenposten - Visste ikke debatt

Debattinnlegg i Aftenposten

Vil det i fremtiden være et valg å si «jeg visste ikke» når teknologien «vet»?

Vi lever i et samfunn hvor lagring av informasjon begrenser muligheten til «ikke å vite». Med teknologiløsninger som allerede finnes i dag, bør næringslivstopper som Rune Bjerke få større utfordringer med å si han ikke visste.


Budbringer artikkel

Intervju Ukeavisen Ledelse

Lasse Ruud i Intellisearch: Budbringeren

Han har viet sitt liv til utvikling av løsninger som gjør informasjon lettere tilgjengelig for oss. Men det var da han tok over et selskap på vei mot bunnen at Lasse Ruud først fikk vite hva som bodde i ham som leder.